Zuid-Holland Creatief | Muziek | Bewegen


Afbeelding invoegen

Biodanza - Maria Vermeeren
 
www.mariavermeeren.com (Hendrik-Ido-Ambacht)
 
Biodanza, de dans van het leven! 

Een combinatie van muziek, beweging en emotie.

Door muziek vanuit je gevoel in beweging komen … door bewegen in contact komen met jezelf en de ander. 

Biodanza is toegankelijk voor iedereen, man en vrouw, jong en oud. Het gaat om het neer zetten van jouw dans, een dans waarin je naar buiten mag brengen wat erin jou leeft. 

Ervaar meer vitaliteit en vreugde in je leven, een leven vol avontuur en zingeving. 


Afbeelding invoegen
 
Asteria Coaching & Styling
 
Georgette Vierling
 
"Praktijk waar vakkennis & mysteries samenkomen”
 

Wil je je leven meer kleur geven, je intuïtie verfijnen, je magische krachten tot bloei laten komen, je innerlijke rust als onuitputtelijke energiebron gebruiken en aan je betoverende uitstraling werken?

Gun jezelf daar dan de professionele ondersteuning bij van Georgette Vierling van Asteria Coaching & Styling.

Zij is Magisch Personal Coach, Erfheks, Kleurenwijzeres, Engelentolk, Paragnost, Tarotist, Godinnengids, Wooninspiritor, Natuurgericht Therapeut & Stralingscoach.

Je ben altijd welkom voor een Reading, Consult, Magische Cursus of Workshop.

 

Afbeelding invoegen
  Hardtzaken
 
Coach * Therapeut * Docent
 
Margo Riphagen
 
www.transformatiecoachen.nl  &  www.intenceopleidingen.nl  (Dordrecht)
 
Wat ik doe:
Ik begeleid transformatieprocessen. Dat zijn veranderingsprocessen. Mensen komen bij mij omdat ze:
willen groeien, spirituele stappen willen zetten, vrij willen zijn van hun blokkades, ‘skils’ willen ontvangen over hoe ze kunnen veranderen, Loskomen van hun angsten of Terug willen stappen in hun authentieke staat van zijn.

En ik heb een opleidingscentrum voor coaches en therapeuten. Intence opleidingen zijn Intuïtieve, Energetische en Creatieve Coachingsopleidingen. Opleidingen met het hart als kompas.  
 
 


 
Het Vijfde Huis
 
Centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei 
 
Gideon Hertog en Erwin de Boer
 

Het Vijfde Huis in Gouda is een ontmoetingsplek voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Samen met een groep van meer dan 30 inspirerende en talentvolle trainers biedt Het Vijfde Huis workshops en trainingen; onder andere: Mindfulness, Acroyoga, Stemexpressie, Piloxing, Clown-workshop, Zumba, Dynamische meditatie, Vrouwencirkel, Mannenkring en nog veel meer. Tijdens de Avonden van het Huis zijn er docu’s met discussie en speciale gasten, culturele inspiratie avonden en thema-meetings. Jij bent welkom 
 

 


 
Bodyvoicing Center  
 
Icatya Sedney   
 
Dansklank Meditatie | workshops | Levenspadbegeleiding | Centra Touch Massage
 
www.bodyvoicing.nl   (Den Haag)
 
Bodyvoicing betekent, uiting geven aan de innerlijke beleving van harmonie. De diversiteit van aspecten waar we als mens uit bestaan en hun subliem samenspel, fascineert mij. Wat kun je leren van hun harmonische interactie? Hoe kun je de innerlijk aanwezige harmonie laten zien en horen in je dagelijks leven?
De antwoorden zullen tot ons komen, terwijl we spelenderwijs onze lichaam en stem inzetten voor zelfbewustwording, helende transformatie en vrije zelfexpressie. 
Nieuwsgierig? Klik hier.
  
Spiritueel Coach Fer Overdijk
 
Fer Overdijk
 
Spiritueel Coach | Magnetiseur | Counselor 
 
www.spiritueelcoach.com  (Rotterdam)

Als we met elkaar praten zorg ik voor een ontspannen sfeer is waarin je je vertrouwt voelt en je open kunt stellen. Ik stem me af op jou energie. Je vertelt me je verhaal. De informatie die ik doorkrijg, (helderziend, helderhorend, helderwetend) gebruik ik om je handvaten en richting te geven. Consulten kunnen middels een huiskamer of wandelconsult en telefonisch- of Skypeconsult. Na de sessie bepalen we of een vervolg noodzakelijk is. Tussentijdse evaluatie en nazorg is standaard. 
 
Hedendaags Sjamanisme 
 
Suka Waka
 
Drumcirkels |  Workshops | Groepsreizen | Handgemaakte Drums
 
www.sukawaka.nl  (Den Haag)
 
Vanuit verbinding met spirit, recht uit mijn hart en zuiverheid, creëer ik Sjamanistische drums in opdracht, workshops, online verkoop op locatie en 1 op 1, Oceandrums,  Sjamanistische krachtvoorwerpen en geef ik regelmatig sjamanististische Drumcirkels op het strand van Scheveningen, Sjamanistische Healingcirkels, basiscursussen  Sjamanisme,  cursussen Healingtecnieken en sjamanistische groepsreizen naar Spanje.  

Afbeelding invoegen
 
Caren Simon
 
Kunstenaar | Edelsteen master | Organisator Creatieve vakantie Frankrijk (Yoga en creatieve vakantie) | Yoga Vrouwen Power week | Creator symbool juwelen
 
 
Creativiteit als voedsel voor de hersenen  

In de overtuiging dat creativiteit fungeert als voedsel voor de hersenen en prikkeling voor de zintuigen organiseer en begeleid ik creatieve cursussen en workshops in Nederland en yoga en creatieve vakanties in Frankrijk met als doel te inspireren en de mogelijkheid te bieden creatieve vermogens te ontdekken en te ontwikkelen. Met mijn jaren lange ervaring en studie van de waardevolle informatie van edelstenen begeleid ik het maken van unieke, persoonlijke levenskettingen en beschermkristallen als metafoor om meer te leven vanuit het hart. 
 
 
 
 
 

De Waterjuffer 

Janneke de Lange

Facilitator Inner Wisdom | Spiritueel Coach

www.waterjufferweb.nl  (Den Haag)

Het is fijn om mensen op hun persoonlijke pad te mogen begeleiden. Bij De Waterjuffer worden er ook lessen gegeven op creatief gebied. De combinatie van persoonlijke en creatieve ontwikkeling passen heel mooi bij elkaar.

 
 
 
 
 

Trick Or Treat Yourcellf

Cynthia Embrace

Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT-hypnose)| Kleurentherapie | Intuïtieve kunst 

www.trickortreatyourcellf.com   (Rotterdam)

"In 2020 heb ik zelf een QHHT-sessie gehad  en dit heeft mijn leven veranderd. Daarom heb ik besloten de opleiding te volgen tot QHHT-practitioner level II. Om dit ook voor anderen te betekenen. Ik ben van jongs af aan een persoon geweest waar mensen zich comfortabel bij voelen. Als je iets met de juiste intentie doet en met je hart, dan zullen daar altijd mooie "resultaten" uit voortvloeien. Soms komt het voor dat men door bepaalde situaties uit koers kan raken. Ik kan jou helpen om deze terug te vinden." 
 
 
 
 

Opaal Advies, Training & Coaching

Jellie Pijpers

Auteur | Trainer | Coach

www.opaal.nu/waarde  (Rotterdam)

Waarden zijn mijn missie. Ik onderzoek mijn waarden, hartgedragen waarden en waarden die om aandacht vragen in de maatschappij. Ik spreek erover, geef trainingen en verwerk het in adviesopdrachten. Om je eigenwaarde te laten groeien. Waardevol te zijn vanuit jouw kern, daar waar jouw schat, jouw waarde ligt te wachten. 

Ben je geïnteresseerd in een lezing over (kern)waarden, wil je de training ‘jouw kern van waarde’ volgen of gecoacht worden op je (kern)waarden voel je dan vrij om een mail te sturen naar jellie@opaal.nu.