Spiritueel Centrum Zeist


Afbeelding invoegen
  Touch of Angels - Praktijk voor Healing en Kinesiologie
 
Viola Knoppers
 
Medium | Healer | Reikimaster | Touch for Health practitioner | Kinesioloog

https://healingzeist.nl/   https://www.facebook.com/PraktijkTouchofAngels/
 
*Let’s travel together*

Voor een ontspannen rustmoment kies je voor een Reiki behandeling. Wil je diepere helende energie, probeer dan spiritual Healing. Tijdens een Reading kan een boodschap vanuit de spirituele wereld veel steun geven. Met Kinesiologie laten we jouw lichaam spreken voor inzichten bij (fysieke) klachten, stress of pijn.
Dit is jouw moment, jij gaat weer in jouw kracht staan, inzichten ontvangen en de rust ervaren waar je zo naar verlangt. Jij hebt de keuze en samen gaan we die stap maken.
 


 
Theo van Campenhout
 
Natuurgeneeskundige | Medium | Healer
 
www.theovancampenhout.nl  
 
Al van kleins af aan ben ik in aanraking gekomen met het paranormale aspect van het leven. Dit heeft ervoor gezorgd, dat ik met de materie vertrouwd geraakt ben, dat ik ermee heb leren omgaan.
In mijn praktijk kan ik mensen helpen d.m.v. behandelingen, het leggen van tarot kaarten en psychometrie aan de hand van voorwerpen of foto’s. Dit kan ook bij u thuis. Tevens geef ik diverse cursussen voor spirituele groei en ontwikkeling. 
Hamershomeopathie 
 
Victorine Hamers 
 
Homeopathie  
 
 
30 jaar studeren en werken op verschillende vakgebieden in de gezondheidszorg hebben me veel kennis en ervaring gegeven over ziek zijn, gezond worden én gezond blijven.

Heb jij vragen met betrekking tot je gezondheid?
Heb je klachten die niet overgaan of steeds terugkomen?
 
0623067513