Tantra
HET POTENTIEEL 

Corine Lavrijssen  
 
Tantra Centrum voor Bewustwording, Coaching en Inspiratie
 
www.hetpotentieel.nl (Den Dungen)
 
LOVE LIFE, LIVE IT * IK INSPIREER JE GRAAG 
 
Het is mijn passie jou bewust te maken van je potentieel. Van een diepgaand coachingsgesprek tot diepgaand lichaamswerk en veel daar tussenin. ademwerk, energie oefeningen, meditatie, intimiteit, seksualiteit, lichaamswerk, mindfulness, verantwoordelijkheid nemen en liefdevolle aandacht. Ook als je samen met je geliefde wilt verdiepen ben je van harte welkom. Het Potentieel biedt ook langere trajecten met (vrouwen)groepen, individuelen en liefdesparen.  


 

 

Nicky's Place

Nicole van Olderen

Medium | Spiritueel café en ontmoetingscentrum

www.nickysplace.nl  (Haarlem)

Nicole van Olderen is de drijvende kracht achter Nicky’s Place, geboren met de gave van haar grootmoeder, heeft Nicole het mediumschap in haar leven een goede plek kunnen geven. Nicole is getraind op het beroemde Arthur Findlay College in Stansted – Engeland

In haar privé praktijk centrum Haarlem staat de deur open voor een consult met de andere wereld, daarnaast werkt Nicole ook als masseur waarbij zij via de vertaling van jouw lichaam, de knopen en de spanningen aan je kan uitleggen.


 

Afbeelding invoegen
 
Oneness Tantra
 
Carla Schalkwijk
 
Docent Maha Kundalini Tantra
 
www.oneness-tantra.nl  Makkinga
  
De lessen Maha Kundalini Tantra zijn gericht op het vergroten van de energetische capaciteit van het lichaam om de Kundalini energie te kunnen bevatten en te laten stijgen langs de ruggengraat en hierdoor het (zelf)bewustzijn te vergroten.
 
De tantrische oefeningen werken direct op de chakra's, het klieren- en zenuwstelsel. Hierdoor is het effect meteen voelbaar. Ze openen en verschonen de energie kanalen in ons lichaam. 

Voor inspirerende lessen en cursussen ga je naar het lesaanbod.  
Selfcreation
 
Dymph Brauckmann & Rob Bavelaar
 
Energetisch therapeut | Healing | Tera Mai Reiki Master | Coach 
  

Dymph en Rob gespecialiseerd in Energie Therapie en Lichaamswerk. Onze kracht zit in het combineren van verschillende disciplines vanuit de ratio, wat er in je lichaam gebeurt en zinnige spiritualiteit. We helpen om balans en jezelf terug te vinden. Een groeiproces in bewustwording. 

Veel behandelaars maken hun cliënten afhankelijk en met alle respect voor specialisten, zij kijken niet naar het totaal plaatje van lichaam en geest. Selfcreation: leert je zelf te creëren.