SoulCollageŽ


Afbeelding invoegen
  Ziels-spiegel

Monique Pol
 
 
Usui Reiki Master - Kundalini Reiki Master - Gold Reiki Master - SoulCollage® facilitator
 

Facebook (Almere) 

SoulCollage® is creativiteit gecombineerd met inzicht.  In 2014 volgde ik hiervoor de facilitator opleiding. In 2016 voltooide ik tevens de opleiding Creatieve Therapie. 
 
Met mijn energetische kant ben ik al bezig sedert 1991. Er volgden nog vele verdiepingscursussen zoals Usui Reiki, Kundalini Reiki, Gold Reiki en Shambhala. 
 
Ik geef de uitgebreide Usui Reiki opleiding I en II in minimaal twee dagen per graad. 
De Kundalini en Gold Reiki inwijdingen worden veelal op afstand gegeven. 
AQUARIUS SPIRITUEEL CENTRUM
 
Ans Smit
 
 
Spiritueel live coaching * Healer en medium * Rainbow Reiki master 1e DAN

Professioneel en Holistisch masseur * Energetisch schoonheidsspecialiste

Klankschaaltherapeut * Feng Shui expert
 
Samen met mijn man René geven wij Rainbow Reiki ® seminars en behandelingen. Wij zijn al meer dan 20 jaar Reiki Master en sinds 2 jaar Rainbow Reiki Master 1e DAN waardoor Reiki een leefwijze geworden is.
Wij zijn een spiritueel opleidingscentrum o.a. voor Rainbow Reiki seminars, Live coaching, Klankschaaltherapie, Holistische massages en Workshops, Spirituele architectuur, Feng Shui en Geomantiek, Aromatherapie, Edelsteen, Hot Stone Workshops.
René is 1e graad docent en architect, Ik (Ans ) ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en massagetherapeut.
 


 
Lydia van Oort, Spiritueel kunstenare
 
Tekenmedium * Spiritueel kunstenaar * Spiritueel coach * Persoonlijke ontwikkeling

 
SPIRITUELE TEKENINGEN EN SCHILDERIJEN met READING voor inzicht in jouw persoonlijke/spirituele proces. Ik geef ter ondersteuning op je levenspad, tekensessies/consulten in mijn praktijk, op locatie of getekend via naam en geboortedatum. INZICHTTEKENING voor helderheid op jouw levensweg. Tekening van (overleden)DIERBAREN/GIDSEN. ZIELSPORTRET voor inzicht in jouw zielsreis. Een mediamiek geschilderd beeldend en verhalend document met een diep inzicht in diverse levens, heden, verleden en toekomst.