Noord-Brabant overige categorieŽn

 

Afbeelding invoegen
 

Opleidingsinstituut  RTNederland

Marilou Koene-Boulanger

opleiding Reïncarnatietherapie

www.rtnederland.nl ('s Hertogenbsoch)

Het opleidingsinstituut RTNederland verzorgt: de driejarige parttime post HBO-opleiding Traumaverwerking d.m.v. Reïncarnatietherapie. 

  Studenten worden opgeleid tot specialist traumaverwerking d.m.v. reïncarnatietherapie.

  De parttime HO-opleiding Psychosociale Basiskennis. Opleiding voor therapeuten die aan de PLATO-eisen willen voldoen. 
   
  Beide opleidingen zijn geaccrediteerd en geregistreerd door het CPION. 

  Afbeelding invoegen
   

  Geluksster

  Inna Korneeva

  Astroloog * Spiritueel coach

  www.geluksster.nl

  Bij mij mag je alle jou belangrijke  levensvragen betreft je  toekomst,  heden of  verleden stellen.Bij  alle toekomst voorspellingen  mijn kennis van astrologie wordt op een wetenschappelijk verantwoorde wijze benaderd.

  Daarnaast ik  gebruik mijn innerlijk scherp ingeving. Ook met speelkaarten legging ik kan heel goed overweg.  Het spreekt voor zich,dat daarbij sprake zal zijn van een gegarandeerde discretie en vertrouwbasis.


  Afbeelding invoegen
   
  Soleil Creativiteit & Bewustwording
   
  Riki van der Gouw –de Haan
   
  Opleider/docente  Energetisch Nieuwetijd 
   
  www.riki.nl (Waalwijk)
   
  Riki ontwikkelde de opleiding Energetisch Nieuwetijds. Samen met deskundige vakdocenten deelt zij haar kennis en kunde. De opleiding is ervaringsgericht. 
  Bewustwording, energetische intuïtieve ontwikkeling zijn tools om aan je gezondheid te werken en je omgeving te ondersteunen en begeleiden. Zeer waardevol in deze Nieuwetijd waarin steeds meer kinderen en volwassenen hooggevoelig zijn. Herken de vrijheid om jouw waarheid te leven en datgene wat je zielsgelukkig maakt neer te zetten ! 

   

  Afbeelding invoegen
    Spiritueel Centrum Jasmijn

  Ursula Dannijs
   
  Eigenaar van Spiritueel Centrum Jasmijn * Spiritueel teacher en coacher * (Spiritueel) Bloesem specialist
   
   
  Mijn loopbaan startte als natuurgeneeskundige/kruidengeneeskundige met Praktijk Jasmijn, maar kon later de stap groter maken. 
  Op 1 oktober 2015 opende ik  Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg! Zelf werkzaam als spiritueel en meditatie coach en geef reiki cursussen. Het aanbod is met gast therapeuten/docenten enorm gegroeid! Er zijn workshops, cursussen en behandelingen. Alles, waar iedereen zijn of haar ding kan vinden voor bewustzijnswording, spiritualiteit en innerlijke rust.