Limburg Healing


Afbeelding invoegen
 

Purple Flow Cure & Balance 

Iris van Nesselrooij

Healing & Reading | Kaart reading | Ziel Afstemming | Workshop intuïtieve ontwikkeling

www.purpleflow.nl  (Susteren)

Het aanreiken van handvatten aan je onderbewustzijn/je ziel om d.m.v. Healing & Reading, Ziel Afstemming of Kaart Reading, heffen blokkades op en geven antwoord op al jouw vragen waar je nu mee zit. Het resultaat is dat je antwoorden krijgt die voor jou als een oplossing, inzicht en verlichting aanvoelen, waardoor je eenheid/harmonie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau bereikt.

Jouw ziel voelt zich gezien en gehoord. Daarnaast geef ik intuïtieve ontwikkeling workshops. Hierin leer je technieken om je weer te verbinden met jezelf en je hogerbewustzijn.


Afbeelding invoegen
 
Praktijk voor Natuurgerichte Geneeswijzen
 
Margarete Wüster
 
Bewustwording | Coaching | VortexHealing® | Isis Magic Healing Essences | Workshops
 

Wij ben jij werkelijk? Jou ondersteunen om jouw kracht en zelfvertrouwen te optimaliseren, zodat je jouw talenten verder kunt ontwikkelen en realiseren - te worden wie jij in essentie bent, dat ervaar ik als mijn missie.

Wat blokkeert jou? Wat zit jou in de weg? Samen kijken en voelen wij dieper en lossen op wat jou eraan hindert? Is er nog een trauma, wat nu geheeld mag worden?

Dit gebeurt gebeurt door bewustwording tijdens ons gesprek, coaching en VortexHealing.
Een bijzondere hulp hierbij zijn ook de "Isis Magic Healing Essences", die ik heb gecreëerd. De ervaring laat zien, dat mensen hierdoor vlugger door hun proces komen.

Ik verheug mij jou te ontmoeten. Jij bent welkom.

Afbeelding invoegen
 

Little Grandmother

Kiesha Crowther

Spiritueel Leraar | Sjamaan | Wisdomkeeper
 

Kiesha, beter bekend als Little Grandmother, ontving al op jonge leeftijd telepatische boodschappen van haar voorouders en Moeder Aarde. Ze is op haar dertigste uitgeroepen tot Wisdomkeeper en Sjamaan, om belangrijke informatie met de wereld te delen. Ze reist over de hele wereld om boodschappen van hoop te verspreiden. Ze geeft sjamanistische workshop hoe weer in verbinding te komen met Moeder Aarde, en inspirerende lezingen.  

Ze is auteur van het boek: "Message for the Tribe of Many Colors" , in het nederlands vertaald als: "Samen kunnen we de wereld creeeren waarvan we dromen", dat in 13 verschillende talen is gepubliceerd. Haar nieuwe boek "Earth, Water, Fire, Wind. Our connection to Mother Earth" is vertaald in het nederlands.  

Ze woont in Zuid-Limburg. Bij haar thuis ontvangt zij mensen voor een healing sessie.