Spiritueel Werkers in Leeuwarden 
 
 
 
 

Intense Reset Coaching | Hoofdrust

Marijke van der Galiën

Spiritueel Coach | Healer | Helder wetend | Helder voelend 

www.intenseresetcoaching.nl  | www.hoofdrust.nl

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar de ware versie van mijzelf en ontdekt dat ik helder wetend  en helder voelend ben.

Nu ik mijn zielsmissie heb gevonden, wil ik andere mensen helpen om tot de kern te komen en hun ware zielsmissie te ontdekken. Dit doe ik d.m.v. 'doe' opdrachten in de coaching trajecten en ik pas energetisch werk toe. Hier komen prachtige resultaten uit en daarna kan men de Wet van aantrekkingskracht toepassen in hun leven. Dit geeft de cliënt meer rust en balans in hun leven.Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 

Mohagana

Monique Werners-Nazir

Energetisch Counsellor  | Spiritueel Healer | Intuïtieve Coach 

www.mohagana.nl

In onze ontmoeting raak jij me spiritueel aan waardoor ik weet wat jij nodig hebt om de antwoorden te vinden op je vragen. Jij gaat intuïtief in gesprek met mij om in beweging te komen, daar waar jij naar toe wilt. Ik maak gebruik van mijn helderweten en heldervoelen. Counselling- en coaching technieken vullen aan waar dit nodig is. Jij komt weer in je kracht te staan om je leven voluit te gaan leven.

Mijn koffer is gevuld met healing, counselling, coaching, workshops en meer. Ik ontmoet je graag.
Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 

Praktijk De Feniks

Lieke German

Holistisch energetisch therapeut

www.praktijkdefeniks.nl

Heb je lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld buikpijn, hoofd-, nek- en schouderpijn of spanningen in je lijf? Of heb je geestelijke- en/of emotionele problemen, zoals negatief denken, slaapproblemen, verminderde concentratie, piekergedachten, depressieve gevoelens en/of angst of onverwerkte emoties door nare ervaringen? Dan is een energetische behandeling misschien wel wat voor jou.

Je onderbewuste slaat namelijk vaak meer op dan je denkt. Hierdoor kunnen blokkades in het energiesysteem ontstaan en dit kan klachten geven, zowel fysiek als geestelijk/emotioneel.

Ik help je graag bij datgene waar jij hulp bij nodig hebt in Praktijk De Feniks en help je dichter bij je ware kern te komen en te worden wie je bent. Niks is vreemd en alles mag er zijn.