Spiritueel Festival Almere

 


 In het gezellige pand van Stad & Natuur op Stadslandgoed
De Kemphaan in Almere
 
Zaterdag 2 november & Zondag 3 november 2019
Spiritueel Festival Almere 

GRATIS ENTREE
GEOPEND VAN 10.00 - 16.30 UUR  

 

 
Spiritueel Festival Almere is een gezellige en knusse spirituele beurs. Zo'n 20-25 spiritueel werkers zijn aanwezig, dus keuze genoeg voor een consult. 

Voordat de beurs van start gaat, staan alle spiritueel werkers in een kring om samen een mooi Energieveld op te bouwen. Door deze verbinding met elkaar, ontstaat er een Magisch Energieveld in het pand.

Op Spiritueel Festival Almere kun je terecht voor Spirituele consulten en behandelingen. En natuurlijk ook glinsterende edelstenen en andere spirituele snuisterijen.  

De deelnemers verschillen per dag dus reden genoeg om beide dagen even te komen buurten!

De toegang van het Festival is GRATIS, voor consulten/behandelingen is een prijs van max. 20 euro.

Zorg dat je contant geld bij je hebt 💶😃
Er is bij de meeste GEEN pin mogelijkheid.
 
 
 Intuïtief schilderen
 
Op beide dagen geeft Medium Monique Vork tussen 10.30 en 16.00 uur binnen in de Weidezaal de workshop intuïtief schilderen.
Je kunt op elke moment van de dag deelnemen aan deze workshop.
Als je schilderij klaar is, ontvang je een korte reading over hetgeen je hebt geschilderd.
 
Deelname 20 euro incl. materiaal.
 
 

 
 
 Kinderworkshop Krachtstok maken
 
Luke Winters is 2 dagen van de partij om samen met kinderen een krachtstok te maken. 
Luke is 12 jaar en de vaste assistent van zijn moeder Mariëlle Aardoom (ReikiMar) tijdens de KidsReiki en TienerReiki dagen.
Zelf is hij inmiddels opgeleid in Reiki 2. 
Kom je het weekend ook je eigen krachtstok maken?
Luke zal daarna jouw intentie via Reiki in de krachtstok zetten.

 
Deelname 5 euro incl. materiaal.
 
 


 
 
 
 
Dit zijn de deelnemers die één of twee dagen aanwezig zijn:

 
Afbeelding invoegen
 
 
Brigitte van Nus

Paranormaal reader | Tarot | Bewustzijnscoach

Afhankelijk van jouw vraag, kan ik je een reading geven met of zonder tarotkaarten óf kan ik je door middel van hypnose, zelf laten werken aan de oplossing. Doel van mijn consulten is, jou bewustmaken wat er speelt, eventueel jouw eigen oplossingsvermogen (weer) in gang zetten en je handvatten aanreiken voor ná het consult.

Wil je een tarotreader op locatie bij jouw thuis tijdens een vriendinnenavond of (bedrijfs)feestje? Ik kom graag!

06-34867966 of via e-mail bvannus@gmail.com

 

 
 
 

 
 
 
 

Medium Monique Vork 

Monique Vork

Medium | Healer | Spiritueel Coach

www.moniquevork.nl 

In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen unieke manier gevonden om consulten te geven. Daarbij maak ik altijd gebruik van muziek en doe ik dit in de vorm van een Reading, Energetisch Consult of Geesteswereld contact. 

Regelmatig organiseer ik groepsdemonstraties en reading voor Ondernemers

Wil je je eigen grens verleggen? Volg dan de de workshop "Snuffelen aan intuïtie en Mediumschap". Klik HIER voor datums workshop. 

 


Afbeelding invoegen
 
Praktijk Harmonique
 
Monique Fakkeldij-Smeink
 
Voetreflextherapie | Guasha | Reiki | Ontspanning | Metamorfosemassage en meer…
 
 
Sinds 2008 ben ik voetreflextherapeut en is mijn praktijk uitgegroeid met meerdere therapieën die met elkaar verbonden zijn.  Alle therapieën zijn gericht om blokkades op te heffen,  zodat het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Hoofdpijn, Migraine, stress, rugpijn, last van gewrichten, spieren of pezen, maag of darmklachten, allemaal vervelende klachten die het plezier in uw leven beïnvloeden.Bij mijn therapieën ga ik uit van de totale mens en de samenhang tussen lichaam, geest, energie en de ziel. Met de therapie die bij u past gaan we samen op zoek naar de oorzaak. Hierbij activeer ik het zelf genezend vermogen dat iedereen in zich heeft. 
 
Naast Almere heb ik ook praktijkruimte in Eemnes.
  
ReikiMar & More
 
Mariëlle Aardoom
 
ReikiMaster/ Teacher | Soul Body Fusion® Practitioner | Soul Chakra Healer *| dòTERRA® etherische olie
 
 
Welkom bij ReikiMar & More!

Na de diagnose fibromyalgie ben ik een zoektocht (Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Spiritueel) begonnen naar herstel met zo min mogelijk medicijnen. Nu, 5 jaar later, sta ik weer volledig in mijn kracht en dat gun ik jou ook!

In de behandelingen die ik geef gebruik ik methodes die het zelf herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen. Blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij stromen.

Daarnaast kunt u de cursus Reiki 1, 2, 3A en 3B bij mij volgen

 


Afbeelding invoegen

Marjolein Koopman

Medium | Spiritueel Healer

www.marjoleinkoopman.com

Als Medium help ik je graag een stapje verder. Bij een persoonlijke reading lees ik je energie (Aura) en zo kan ik zien,voelen, horen en weten wat er momenteel speelt in je leven. En een stukje in je toekomst kijken wat er mag gaan gebeuren. 

Tevens kan ik in contact komen met je overleden dierbaren. Ze zullen mij bewijzen doorgeven van gedeelde herinneringen, zaken die nu spelen, oorzaak overlijden enz. om te laten zien dat ze gewoon nog om ons heen zijn.

Tevens geef ik Healing-, Reiki-, Regressie/Reïncarnatie sessies en diverse cursussen.


 
Ownah

Krista Boot-Perbal

Edelstenen & Sieraden | Creatieve Workshops | EdelsteenReading | Coaching & Stresscounceling

www.ownah.info 

Ownah betekent eenheid. Lichaam & geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt hier terecht als je op zoek bent naar (half-) edelstenen, unieke handgemaakte sieraden, persoonlijk advies of een reading met edelstenen. Het assortiment is met zorg, liefde en kunde uitgezocht. Regelmatig geef ik diverse workshops met edelstenen.

Daarnaast ben ik coach & stresscounseler o.a. gespecialiseerd in vrouwspecifieke klachten, zoals hormonaal (pms/pcos/overgang), kinderwens en traumatisch verleden.  

  

 
Afbeelding invoegen

Het Helend Hart

Ymke Honings 

Praktijk voor Trance-Healing en Holistische Hypnose voor mens en dier (m.b.v. edelstenen, aromatherapie en zelfrealisatie tincturen)

www.hethelendhart.nl 

Trance healing is een manier om dichter bij spirit en je eigen essentie te komen. Trance healing is een manier om je ziel te helen en jezelf meer vrede te gunnen in dit leven. Het kan je innerlijke vrede en rust geven alsook diepe heling tot in de kern van je lichaam en geest. Het kan je helpen meer in verbinding te komen met jezelf en je innerlijk wezen. Trance healing is één van spirit’s meest krachtige manieren om te helen en mensen de verbinding met zichzelf weer te laten ervaren.

E-mail: ymke@hethelendhart.nl

Facebook: www.facebook.com/hethelendhart

 


Afbeelding invoegen
  Kailos, voor Astrologische Consulten en Inzichten

Natasia de Ridder
 
Astrologie | Hypnotherapie | Lunares | Inzichten | Kruiden | NLP 
 

www.kailosinzichten.nl  

Met veel plezier help ik jou verder op weg met Astrologie en Hypnotherapie. Ondersteund met NLP, kruidenkennis en inzichten. Zo help ik jou, je doel te bereiken. 

Zet je Ballast overboord en reis lichter  verder. 


  


Afbeelding invoegen
 

GielKettingMassage4You

Giel Ketting

Body Mind & Soul Massages

www.gielkettingmassage4you.nl

Massage, het is een weldaad voor lichaam en geest. Massage is aandacht voor jezelf. Het helpt tegen stress, het bevordert ontspanning van lichaam en de geest, het geeft je nieuwe energie, het zorgt ervoor dat je je prettiger voelt. Massage is tijd voor jezelf maken en aandacht voor je lichaam. Het voelen van goede zorg en aandacht van de masseur is weldadig. Massage werkt ook versterkend het functioneren van veel van de lichaamssystemen wordt erdoor sterk verbeterd.


 

 

Afbeelding invoegen
 

Healingcocon

Jitske de Jong

Magnetiseren | Voetmassage | Aura/Chakrahealing

www.healingcocon.nl

Healingcocon, spiritueel healingpraktijk in Ermelo. In het kort: Ik, Jitske de Jong,  ben Invoelend Healer en Magnetiseur maar ik geef ook ontspannen voetmassage. Je kan voor diverse (pijn) klachten of problemen terecht in mijn praktijk. Samen met jou gaan we de healing in en gaan samen naar de oplossing.  Wil je meer weten over mij of mijn praktijk kijk dan op de website www.healingcocon.nl.


 
Maria Troost 
 
Coach | Counsellor | Therapeut | Medium | Spiritueel Coach
 
 
Als Psychosociaal hulpverlener, Medium en Spiritueel Therapeut help ik mensen op weg om weer in verbinding met zichzelf te komen. Ook jou kan ik helpen om jouw kwaliteiten te (her)ontdekken en deze in te zetten zodat je kunt blijven staan in de tegenslagen van het leven. 
Bij elke hulpvraag laat ik mij leiden door Gidsen die mij weten te bereiken via mijn Helder Weten, Helder Zien, Helder Voelen en Helder Horen. 
 
Je bent bij mij van harte welkom om samen op reis te gaan en de mooie parels in jezelf te ontdekken.
 

  
NL-Natural
 
Nicoline Lenskens
 
Aromatherapie | Consulent natuurlijke gezondheid met Essentiële oliën (DoTERRA) | Gesprekspartner 
 
 
Na de reguliere gezondheidszorg, terug naar de basis.
Als natuurliefhebber en overtuigd van haar kracht, heb ik mij verdiept in natuurlijke gezondheidszorg (ondersteuning&bevordering), ons zelfherstellend vermogen, natuurlijke manieren en middelen. Mijn streven is mensen helpen inzicht te krijgen in hun persoonlijke gezondheid & bewustwording van hun eigen rol daarin. 
 
Ik geef (basis & themagericht) les over essentiële oliën + gebruik, aromatherapie, begeleiding en DIY workshops. 
 
Hartelijke groet, Nicoline  
 


 
Colorful People

Marieke Espinoza
 
Aurafoto
 
 
Overal waar we komen zorgen de aurafoto’s van Colorful People voor amusement, verwondering en levendige gesprekken. Het geheim schuilt in de boodschap achter de aurafoto. De prachtige kleuren vertellen iedereen een mooi, persoonlijk verhaal. De wonderlijke ervaringen die dit heeft opgeleverd, zijn verwerkt in het boekje ‘Jouw energie, jouw kleuren, jouw aura’ wat Marieke Espinoza heeft geschreven. Zij heeft 25 jaar ervaring met het werken met de auracamera. Dit boekje krijgt iedereen die een aurafoto laat maken en natuurlijk vertelt zij ook wat je aurafoto over jou laat zien.

 


Afbeelding invoegen
  Maori-Medium Omata Tutini
 
Medium | Numerologie | Edelstenen
 
 
Bij een consult komen er vaak overledenen door, zoals vader, moeder, opa of oma. Deze overledenen laten zich aan mij zien en vertellen over zichzelf en over jou. Meestal krijg ik namen door en gebeurtenissen die van belang zijn. Men kan mij vragen stellen over verleden, heden en toekomst en over foto’s(met toestemming van personen die nog in leven zijn). Tegelijkertijd vindt er dan een healing plaats. Het consult wordt afgesloten met een liefdevolle kaartlegging.
Mallorcastraat 8      1339 XE  ALMERE        036-8414792    omatatutini@gmail.com

 
Praktijk Natuurlijke Gezondheidsbegeleiding

Hans Thijssen 
 
Rayid iris persoonlijkheidsanalyse | Natuurgeneeskundige
 
 
Maak kennis met er allemaal in het oog te zien is over je aanleg, talenten, over relaties en je creatieve kanten, hoe je omgaat met emoties en waar er valkuilen zitten. Ineens zul je jezelf (en je eventuele partner, kinderen, familie) beter begrijpen.
 
Dat is bij ieder mens verschillend en het weerspiegelt dat we allemaal unieke wezens zijn.
Stippen, openingen, groeven, lijnen (radiairen) en talloze variaties hebben allemaal een betekenis. Al deze tekens zeggen iets over je karakter, je aanleg en de weg die je ziel heeft uitgestippeld. 
Ik ontmoet je graag als je wilt weten wat je oog je allemaal te vertellen heeft!
Afbeelding invoegen

TIME2HEAL

Monique Le Grand

Spiritueel Energetisch Therapeut 

www.time2heal.nl

Healing geeft je de rust en ruimte voor genezing en inzicht. Hoever dat gaat, is altijd een verrassing, soms heb je geluk en gebeurt er een klein wonder.. Gun het jezelf en neem time2heal


  
Esther Foppen – Tekenen & meer
 
Esther Foppen
 
Creatief | Intuïtief coach | Heks | Medium 
 

Begin je moe aan de dag en merk je dat alles je teveel is?
Dan ben je flink over je grenzen heen gegaan en is het tijd om jezelf op nummer 1 te zetten.
Ik begeleid je hierbij op een creatieve en intuïtieve manier. Door me af te stemmen en in te voelen krijg jij de coaching die bij jou past.
Je ervaart dat in mogelijkheden denken en vertrouwen op je intuïtie je een leven vol rust in je hoofd, ruimte voor jezelf en magie oplevert!
Boek dan een gratis (online) sessie www.estherfoppen.nl
 
Afbeelding invoegen
 

Praktijk Voor Karakteranalyse

Lydia Waterreus

Coaching

www.karakteranalyse.nl

Vanuit diepe interesse en inleving ben ik mensen gaan begeleiden.
Met de diagnostische handanalyse en numerologie geef ik je inzichten in je denken en gedrag. En dus oorzaak en gevolg. Je krijgt helder wat er op dit moment in je leven speelt en aandacht vraagt. Met effectieven methodieken en therapieën laat ik je ervaren wat jouw mogelijkheden zijn.
Tevens geef ik lezingen, workshops en cursussen handanalyse en numerologie en  de workshop helende geleide visualisaties vanuit de Handpalmtherapie. 

 


Praktijk Munera

Marian Cornelisse

Therapeut

www.praktijkmunera.nl

LEVEN MET HART EN ZIEL, dat is mijn slogan. Ik stimuleer levenskracht en het genieten; en het varen in de stormen en orkanen van het leven. Beide kanten van het leven komen aanbod om met hart en ziel bewust te beleven. En zo worden het levenservaringen, die we kunnen loslaten. We worden rijker aan ervaringen, aan wijsheid en liefde. We gaan steeds lichter en dansender door het leven.

Bij Marian kan je terecht voor Mindfulness- en Hartcoherentie training; Hypnotherapie en Traumaverwerking; Reconnective healing.

 

 


Leveninverbinding.nu
 
Hanke Hermse
 
Spiritueel coach | Medium | Healer | Begeleider(familie)opstellingen 
 
 
Als mensen zijn we verbonden met elkaar. Alles wat we voelen vinden en doen, heeft niet alleen invloed op onszelf, maar ook op de hele omgeving. Het is dus belangrijk dat we bewust zijn van onszelf. Wat zijn jouw patronen, gevoelens, luister je naar de tekens van jouw lichaam en gebruik je jouw intuïtie? Wie ben jij écht en wat zijn jouw talenten om je leven ten volle te kunnen leven? We gaan samen kijken naar wat er speelt in jouw leven en hoe je meer in je kracht en naar innerlijke rust komt. 


 

 
Luisterfeest 
 
Monica Kemner-Lankreijer
 
Luisterkindtrainer | Luisterkindwerker | (Familie) opstellingen en themaworkshops
 
www.luisterfeest.com 
 
Bewust zijn van je eigen zichtbaarheid en het erkennen van blokkades bij dilemma’s helpt je leven te leven, zoals jij wenst. Ook als ouder. Kinderen weten wat ze nodig hebben en vertellen dat graag. 
Luisteren naar je innerlijk weten! Echt luisteren; aandachtig, liefdevol, integer, nieuwsgierig, inspirerend en verhelderend! Het geeft jou inzicht en handvatten. Ik luister door een Luisterkind-afstemming of een (familie)opstelling, de opleiding tot Luisterkindwerker en themaworkshops. 


Sangaia 
 
Sandhya Sietaram
 
Reiki | Healing, Intuïtieve masseuse | Art therapy | Kristallen - Edelstenen | Klank
 
 
Ik heb de gaves om samen met de engelen mensen te helpen met hun fysieke en ook emotionele klachten. Tijdens een behandeling komen vaak de engelen of andere hogere wezens naar voren om aan te geven waar en hoe de klant te kunnen helpen. Verder maak ik ook sieraden die ik energetisch instraal afgestemd op de drager. In Art therapy maken wij contact met emoties die de cliënt vervolgens plaatst op papier. Het doel is niet om een Picasso te maken maar gevoelens op papier te plaatsen en zo te uiten.

 

 

 
Afbeelding invoegen
  Touch of Angels - Praktijk voor Healing en Kinesiologie
 
Viola Knoppers
 
Medium | Healer | Reikimaster | Touch for Health practitioner | Kinesioloog

https://healingzeist.nl/   https://www.facebook.com/PraktijkTouchofAngels/
 
*Let’s travel together*

Voor een ontspannen rustmoment kies je voor een Reiki behandeling. Wil je diepere helende energie, probeer dan spiritual Healing. Tijdens een Reading kan een boodschap vanuit de spirituele wereld veel steun geven. Met Kinesiologie laten we jouw lichaam spreken voor inzichten bij (fysieke) klachten, stress of pijn.
Dit is jouw moment, jij gaat weer in jouw kracht staan, inzichten ontvangen en de rust ervaren waar je zo naar verlangt. Jij hebt de keuze en samen gaan we die stap maken.
 

 

 
 

 
Spiegel der Magie
 
Patrick Schaasberg 
 
Energetisch Therapeut | Healer | Reader | Medium
 
 
Door mijn jarenlange ervaring met zelf-ontwikkeling ben ik nu op een punt aangekomen waarbij ik jou kan ondersteunen in jouw eigen proces. Ongeacht welk proces je ook doormaakt je mag steeds opnieuw uitvinden hoe jij bij je magische Zelf uitkomt. Zo creëer je weer ruimte voor jouw eigen innerlijke rust. De rust die jou weer de magie en de vrolijkheid geeft om helder keuzes ter maken, situaties te overzien en je intuïtie haarfijn aan te voelen.