Spiritueel Werkers in Amsterdam 
Joyous Purpose, praktijk voor Kinesiologie, Healing en Coaching
 
Astrid Soumah
 
Kinesiologe | Healer | Intuïtief coach  | Allround medium
 
 
Wil je leren omgaan met de problemen waar je in je dagelijkse leven tegenaan loopt? Met behulp van de disciplines kinesiologie, healing en coaching, is mijn praktijk erop gericht dat jij op jezelf leert te vertrouwen en dat je zelfstandig wordt in het vinden van oplossingen voor de ‘avontuurlijke gebeurtenissen’ die je in je leven tegen komt. Tijdens mijn sessies wordt gelachen, soms wordt er gehuild, maar al mijn cliënten gaan opgelucht de deur uit.
 
Ben je al nieuwsgierig? www.joyouspurpose.nl


 

VitalisME

Maria Vitalis

Reading | Healing | Tarot | Handgemaakte cadeautjes

www.vitalisme.nl 

Vitalisme is een samenvoeging van mijn achternaam en voorletters. Het woord betekent volgens sommige filosofen, dat er niet alleen  een materiële, maar ook een spirituele wereld is. Daarom past deze naam precies bij wat ik doe. Mijn aanpak is liefdevol, met compassie en zonder oordeel.

Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.vitalisme.nlAfbeelding invoegen
 

Breathe in Life

Frank Mannens

Klankschaalmeditaties | Klankschaalhealings | Rebirthingtherapeut

www.frankklank.nl

Elke klankschaal heeft een eigen karakter en klankkleur. Bij het bespelen van de schaal ontstaat een klank, rijk aan boventonen met trillingspatronen en specifieke zwevingen. Klankschalen werken rustgevend, ontspannend, genezend en brengt iedereen daar, waar ie hoort te zijn.  

  • Klankschaalmeditaties voor groepen: €80,00. 
  • Losse klankschaalmeditaties : € 12,50  
  • Klankschalenhealing: € 65,00
  • Voor 2 personen tegelijk: € 30,00 pp 

(genoemde prijzen zijn excl. eventuele zaalhuur en reiskosten)


Afbeelding invoegen
 
Coaching en Counseling Amsterdam
 
Marijn Toussaint
 
Spiritueel  stress counselor en loopbaan coach
 

Afbeelding invoegen
  Elementaire-Massage

Raymond Felix
 
Pitjit Tenaga Dalam massage | Chakra en aura reiniging
 
 
Wat ik doe is Pitjit Tenaga Dalam wat zoveel wilt zeggen als intuïtief masseren met innerlijke kracht. Buiten de gewone massages is dit eigenlijk de behandeling waar het meeste vraag naar is. Wat het doet is het energetisch stelsel activeren, blokkades opheffen, klachten verhelpen, aarden, ontspannen maar het belangrijkste is de energie in de cliënt laten stromen en de cliënt weer in contact brengen met haar ziel en kern. Tenaga Dalam maakt gebruik van de innerlijke kracht in onszelf, onze levensenergie, onze ziel. 


Afbeelding invoegen
  Marja Ruijterman

Trainer | Coach | Schrijfster
 
www.marjaruijterman.nl
 
Naast de trainingen en coaching die ik in organisaties geef, speel ik de voorstelling 'Soulstory' over oorlog, verwerken, vergeven en het terugvinden van wie we zijn. Ik geef lezingen en workshops over de Goeroe in Jezelf en de Kracht van Gedachten/adem/voelen. Ik hou van verhalen schrijven die echt gebeurd zijn.  
De verhalen staan in twee boeken: 'Placebo's en fluitende fietsen' en 'Niets meer te bewijzen'. Daarna heb ik er nog heel veel geschreven en schrijf ik elke week wel weer nieuwe. Ik vind het fijn hier af en toe een verhaal te plaatsen.
 
Ik ben éénenzestig, woon samen met mijn geliefde en twee katten en woon in Amsterdam.
 


Afbeelding invoegen
 
Medium Anita van de Berg
 
Anita van de Berg
 
Paragnoste | Medium | Helderziende
 

Al vele jaren ben ik met veel plezier actief als spiritueel werker. Ik lees aura's, foto's, voorwerpen en energie. Indien je bij mij komt voor raad en advies dan is het beter wanneer je mij niets of niet teveel verteld. Ik zeg altijd: Laat mij maar praten. Uiteindelijk komen er dan de mooiste verbazingwekkende berichten door. Dus hoe minder ik eerst van je weet hoe beter het consult verloopt.  

Naast de prive-consulten geef ik ook regelmatig workshops voor een ieder die zich ook geroepen voelt om deze gave te ontwikkelen of om er beter mee om te kunnen gaan. Je hoeft het niet altijd alleen te doen. 


Afbeelding invoegen
 
Ademvuur
 
Mirjam Papenburg
 
Counselor | Ademwerk- en Sjamanistisch Practioner | Plant-ceremonie leider
 
www.ademvuur.nl  
 
Ontspanning, Bezieling, Verdieping, Verbinding.

Het individuele aanbod van Ademvuur is er om je door persoonlijke belemmeringen als angst, verdriet, somberheid, stress en/of rouw heen te begeleiden zodat je ontspannen en in vertrouwen je levensweg kan vervolgen.

De groepsceremoniën met de Teacher-planten Huachuma (San Pedro) & Jurema (analoog ayahuasca) zijn er om een verdieping te maken in je bewustzijn en om je verhalen te doorzien. 

Ademvuur staat voor Aardeverbonden Spiritualiteit.
Wees welkom!

 


 
Neuroconnect
 
M. Jong 
 
Psycholoog | Neurofeedbacktherapeut | Coach
 
 
Het verzorgen van neurofeedback en andere vormen van biofeedback ter behandeling van diverse psychologische klachten als depressie, angst, burn-out etc. Er wordt op een holistische manier naar uw klachten gekeken.
 
Coach Positieve Psychologie en Peak Performance.
Ik leer je het beste uit jezelf te halen met de meest effectieve (technologische en mind)technieken. Naast coach ben ik ook (universitair) Psycholoog en heb ik mijn eigen praktijk. Doelgroep: managers, sporters, musici, studenten en andere mensen die optimaal willen functioneren (en hierin weerstand ervaren). 
 
Psychologie -en Neurofeedbackpraktijk Neuroconnect:
 
CoreTouch
 
Janine Booij 
 
Regressietherapie | Reïncarnatietherapie | Traumaverwerking | Transpersoonlijke coaching | Healing |  Familieopstellingen
 
 
Ik help je op zoek te gaan naar de kern van wie jij werkelijk bent, op zielsniveau.
 


 
Focus op gevoel
 
Caspar Veeger
 
Healing & Coaching voor Hoog Sensitieve Personen (HSP) 

 
Als HSP ben je extra gevoelig voor prikkels en indrukken van buitenaf. We leven in een tijd van heftige veranderingen en stress. Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Ik kan je leren om te gaan met jouw sensitiviteit.
Als healer en coach met 10 jaar ervaring, breng ik jou weer in contact met je werkelijke zelf. Healing verbindt je met je oorspronkelijke kracht en geeft je weer inspiratie om je doelen te bereiken. 
 
Download nu jouw gratis HSP Survival Gids   
Sjamaan.nl
 
Peter de Haan
 
Nature Coaching | Shamanic Teacher
 
 
De basis van het sjamanistisch veld is de trance staat waarin healing en inzicht gevonden worden. Bij sjamaan.nl vind je dus naast onze grote jaarlijkse rituelen in de natuur, Vision Quest, en maandelijkse openbare lessen, veel aandacht voor de drum. We bouwen ze al meer dan 25 jaar samen met jou en bespelen ze maandelijks op twee plekken in Nederland. We hebben naast deze trainingen een shop waar we alle materialen verkopen voor die trommels: www.sjamaan.shop welkom in de wereld van de sjamaan.