Spiritueel Werkers in Dronten


Afbeelding invoegen
 

Emmy Sparreboom-Kuiper

Energetische behandelingen | Body en Mind reflex control | AromaTouch massage

www.emmysparreboom.nl 

Heb je lichamelijke klachten die maar niet overgaan of die steeds terugkomen? Wil je oude blokkades loslaten zonder de oorzaak te weten? Zijn er traumatische ervaringen die nog steeds van invloed zijn op je leven? Laat het niet langer je leven beheersen en laat het gaan.

Voor meer informatie zie: www.emmysparreboom.nl

Of neem contact met mij op: info@emmysparreboom.nl of 06 20 65 26 38 Afbeelding invoegen
  Praktijk & Coaching Lot van Zuuk
 
Lot van Zuuk
 
Energetisch therapeut & Coach bij Praktijk & Coaching Lot van Zuuk

www.lotvanzuuk.nl 

Zit jij vast voor je gevoel? Vraag jij jezelf vaak af of dit het leven is voor jou? Heb je lichamelijke klachten die maar niet overgaan? Heb je weleens een traumatische ervaring gehad en blijft dat van invloed op jou en jouw leven? Zou je weer willen leven, genieten en liefhebben als weleer? Met Regenesis therapie bij Praktijk &  Coaching Lot van Zuuk word je snel en doeltreffend geholpen met blijvend resultaat. Meteen na de eerste sessie voel je en merk je dat het één en ander is losgelaten en ervaar je ruimte in jezelf en het wordt alleen maar beter. 

Voor meer informatie: www.lotvanzuuk.nl


Afbeelding invoegen
 
De Energieke Hand
 
Sylvia van de Vooren
 
Reiki | Healing | Priesteres | Massage
 
 
Ik ben Sylvia van De Energieke Hand. Ik ben Reiki Master, Healing Priesteres en masseuse. Ik ben een HSPer die intuitief naar het leven luistert. Hiermee kan ik ook mensen helpen. Ik geef cursussen in Reiki. Graag zou ik mensen bewust laten worden wat hun eigenwaarde is. Voor de vrouwen " de Rode tent " , om in deze hectische maatschappij echt een moment voor zichzelf te mogen ervaren en weer vrouw te mogen voelen.

Warme groet, Sylvia