Spiritueel Werkers in Almere 
 
 
 
 

Medium Monique Vork 

Monique Vork

Medium | Healer | Spiritueel Coach

www.moniquevork.nl 

Wat is het toch een feest dat ik Energie mag voelen en als raadgever een bijdrage aan jouw leven kan geven.  Mijn consulten zijn vanuit het VOELEN van jouw Energie. Ik leg geen kaarten. Bekijk HIER het filmpje, dan leg ik je uit hoe ik werk 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Ondernemers Readingen 😊

Wil je je eigen grens verleggen? Volg dan de workshop "Snuffelen aan intuïtie en Mediumschap"
Afbeelding invoegen

TIME2HEAL

Monique Le Grand

Spiritueel Energetisch Therapeut 

www.time2heal.nl

Healing geeft je de rust en ruimte voor genezing en inzicht. Hoever dat gaat, is altijd een verrassing, soms heb je geluk en gebeurt er een klein wonder.. Gun het jezelf en neem time2heal

 

 
Afbeelding invoegen

Gert-Jan Cozijnsen

RegisterCoach voor toegepaste spiritualiteit

www.gert-jancozijnsen.nl

Mijn talent is mensen helpen in het (her-)vinden van hun richting. Privé en zakelijk. Ik stel je vragen die er toe doen en ik luister vooral naar je. Hierdoor kom jij tot jeZelf en win je aan energie en zelfvertrouwen. Het is niet zo zeer de vraag dat je niet weet wat te doen. Het is meer de vraag waarom je niet doet wat je weet. 

Leven in vrijheid. Vanuit jouw waarden, met een mindset en levensstijl die bij je past.

Dat is spiritualiteit-in-praktijk. Want daar gebeurt het. Wat "het” dan ook is…Praktijk Munera

Marian Cornelisse

Therapeut

www.praktijkmunera.nl

LEVEN MET HART EN ZIEL, dat is mijn slogan. Ik stimuleer levenskracht en het genieten; en het varen in de stormen en orkanen van het leven. Beide kanten van het leven komen aanbod om met hart en ziel bewust te beleven. En zo worden het levenservaringen, die we kunnen loslaten. We worden rijker aan ervaringen, aan wijsheid en liefde. We gaan steeds lichter en dansender door het leven.

Bij Marian kan je terecht voor Mindfulness- en Hartcoherentie training; Hypnotherapie en Traumaverwerking; Reconnective healing.


Afbeelding invoegen

Marjolein Koopman

Medium | Spiritueel Healer

www.marjoleinkoopman.com

Als Medium help ik je graag een stapje verder. Bij een persoonlijke reading lees ik je energie (Aura) en zo kan ik zien,voelen, horen en weten wat er momenteel speelt in je leven. En een stukje in je toekomst kijken wat er mag gaan gebeuren. 

Tevens kan ik in contact komen met je overleden dierbaren. Ze zullen mij bewijzen doorgeven van gedeelde herinneringen, zaken die nu spelen, oorzaak overlijden enz. om te laten zien dat ze gewoon nog om ons heen zijn.

Tevens geef ik Healing-, Reiki-, Regressie/Reïncarnatie sessies en diverse cursussen.


Afbeelding invoegen

Inzicht biedt uitzicht

Anita Keesman

Coach

www.inzichtbiedtuitzicht.nl

Ik ben een Coach met Hart en Ziel, waarbij mijn drijfveer is om mensen te inspireren enweer in hun eigen kracht te zetten.Doordat ik het lef heb om soms van de geijkte paden af te wijken laat ik mensen sneller een stap in de gewenste richting zetten. Je kan bij mij o.a. terecht voor (Wandel)Coaching, Stiltewandelingen en Mindfulness workshops.STILTEKRING  EQUINOX


Afbeelding invoegenMediteren in Erik's ZEN-Stiltetuin

Erik Bronkhorst

Wandelcoach | Stresscouncelor | Gesprekstherapeut | Natuur Meditatie 

Mijn naam is Erik Bronkhorst. Al meer dan 33 jaar woonachtig in Almere. Ik wijs je graag de weg naar de bron van stilte en bezinning. Waar je je geheel kunt ontspannen en onthaasten. 

Wees van harte welkom in het Labyrint - die je de weg wijst naar de bron- in Erik's ZEN-Stiltetuin. Een unieke natuurlijke bezinningsruimte in groen Almere Haven! 

Natuur Meditatie is een eenvoudige vriendelijke meditatievorm zonder poespas met compassie, mededogen en vergeving. Waar emoties hun plek krijgen. Waar hart en geest geopend worden. 

Of wil je het liefst alleen of met geestverwanten-  de stilte in de natuur opzoeken? Voor korte- of langere meditatieve wandelingen?

Belangstelling ?  Maak een vrijblijvende afspraak. E.: erik.bronkhorst@gmail.com;

T.: 036 - 8802650  M.: 06 38 42 00 77 


Afbeelding invoegen


Praktijk voor Spirituele en Persoonlijke Groei & Natuurlijk Geneeswijzen

Ronald Nieuwenhuizen

Spirituele- en Persoonlijke ontwikkeling | Bewustwording  Parapsychologische Hulpverlening | Hypnotherapie | Spirituele Coaching | Bewustzijnssynthese Numerologie™ | Natuurlijke Geneeswijzen | Spagyriek Plantgeneeskunde Universal Cosmic Healing™ | Spirit of the Blossom™ | Energetisch Reinigen

www.ronaldnieuwenhuizen.nl

Als Spiritueel Coach, Parapsychologisch hulpverlener én Natuurgeneeskundig therapeut is het mijn grote passie en taak om datgene te kunnen bieden waar je naar op zoek bent; om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens je spirituele- en persoonlijke ontwikkeling en je de juiste hulp te bieden tijdens een proces. Via consulten of cursussen zal worden toegewerkt naar heelheid van lichaam, geest en ziel: Heelheid betekent een gezond en gelukkig leven! ‘Met een Puur oog en gevoel voor de Mens’

Aangesloten bij LVNG www.lvng.nl 

www.bewustzijnssynthese.nl | www.spagyrieknederland.nlInzicht en Beleving

Simone Rietveld

Spiritueel Schilderes

smlrietveld@upcmail.nl

Ik begeleid mensen om op een positieve en creatieve manier hun innerlijke bewustzijn te ontmoeten, hun EIGEN-wijsheid te vinden. Door creatief om te gaan met je intuïtie/gevoel, d.m.v. schilderen of inzichtkaart te maken, gaat je onderbewuste spreken. Hierbij mag ik boodschappen doorgeven vanuit de spirituele wereld.

Voor mij een fijne manier om mensen verder te helpen op hun levenspad.

Workshops/cursus:

 • Intuïtief schilderen
 • SoulCollage® inzichtkaarten
 • Persoonlijk spiritueel schilderij met boodschap

Afbeelding invoegen
Aangesloten bij SNU

Praktijk Zonneglossis

Lonneke Misrahi

Spiritueel werker | Life Coaching

www.spiritueelwerker.nl

Het contact met Gene Zijde is sinds haar jonge jaren een heel groot cadeau. Vanuit die blijdschap deelt Lonneke in al haar spirituele werk. 

Dit doet zij zowel in de Praktijk: Zonneglossis (Healing – Reading - Meditatie) en ook op de (prive) Spirituele School Zonneglossis. 

Hier kun je terecht voor ZET Trainingen, als: EVP (Het digitale stemmenfenomeen) en Intuïtieve Ontwikkeling. Ook geeft zij ZET Mindfulness Meditatie (de 1e yoga van de mind) voor volwassenen en kinderen. Deze ZET Trainingen worden gegeven in kleine groepen van 4-5 cursisten.

Lonneke is auteur van het concept E-Book: ‘Spirituele Striptease’.


Afbeelding invoegen

AstroBloesem

Trudy Wagenaar

Astroloog | bloesemremedies

 
Aan de hand van je geboortehoroscoop maak ik een karakteranalyse op spiritueel en psychisch vlak. Hiervoor heb ik je geboortedatum, -plaats en –tijd nodig. Je horoscoop geeft o.a. aan wat je aan bagage hebt meegekregen, wat je opdracht is, wat je rol in de maatschappij is, wat je talenten zijn, wat je sterke en minder sterke kanten en welke ontplooiingsmogelijkheden er zijn. Inzicht hierin geeft een heldere kijk op jezelf, waardoor je weer nieuwe stappen kunt zetten, op weg naar Jezelf.


Afbeelding invoegen

Wim Weller

Magnetiseren | Voetzonereflexmassage |Natuurgeneeskunde

wellerwh@tele2.nl 036 - 5217276

In essentie bestaan we uit energie. Die is vertaald in een lichaam, met emoties en denken. Een verstoring daarin is benaderbaar vanuit die energie. Ieder mens mag aanspraak maken op die essentiële energie.Met magnetiseren wordt die energie aangevuld, blokkades opgelost, en energie kan weer stromen. Wanneer ik magnetiseer kan er soms bij mij aanvullende informatie binnenkomen die tijdens de behandeling besproken wordt.Voetzonereflexmassage en natuurgeneeskunde kunnen een aanvulling zijn.
Ownah

Krista Boot-Perbal

Edelstenen & Sieraden | Creatieve Workshops | EdelsteenReading | Coaching & Stresscounceling

www.ownah.info 

Ownah betekent eenheid. Lichaam & geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt hier terecht als je op zoek bent naar (half-) edelstenen, unieke handgemaakte sieraden, persoonlijk advies of een reading met edelstenen. Het assortiment is met zorg, liefde en kunde uitgezocht. Regelmatig geef ik diverse workshops met edelstenen.

Daarnaast ben ik coach & stresscounseler o.a. gespecialiseerd in vrouwspecifieke klachten, zoals hormonaal (pms/pcos/overgang), kinderwens en traumatisch verleden.  


Afbeelding invoegen

Angelhealing

Soeroedj Mithoe

Healing | Magnetiseren | Diverse massages

www.angelhealing-ish.nl


Afbeelding invoegen

Essencial Licht

Antoinet van Gelder

Reiki Master | Medium |Trance Healer

aagvangelder@hotmail.com * 036-5322322 * 06-47019907

"Essencial Light" is vernoemd naar de groep "Essenen" Bakermat van het Christendom etc. etc. In de "Dodezeerollen" staat geschreven: dat de "Essenen" een bedoeling hadden met hun Spirituele gaven. Zoals mij is doorgegeven via de Spirits, is dit het "Essencial Light". Het Blauw Spiritueel Licht, dat vanuit de Hartchakra zijn Licht zal verspreiden over de Aarde. Liefdevol & Respectvol, voor alles wat leeft op Aarde "Ha Eretz". 

Tezamen zijn wij dan één: High Blue Spiritual Light of Love!De Mayak Kern

Erna Campfens-v.d. Flier

Praktijk voor holistische Natuurgeneeswijzen | Mayak-Reiki Centrum

www.mayak-reiki.com

Neem uw lichamelijke en geestelijke gezondheid in eigen handen.

De Mayak Kern biedt: Spirituele ontwikkeling en inzicht met daardoor aanpak van de oplossing van uw problemen. Soms door NEI of EMDR, soms door Mayak-Reiki of voetreflex, maar ook Detox. Verder spirituele verwenavonden met oa klankschaalhealing behoren tot de mogelijkheden. Tevens begeleid Transformatiespel, waardoor jouw inzichten en belemmeringen naar voren mogen komen. Cursusmogelijkheden zie www.mayak-reiki.com


Afbeelding invoegen
 

Praktijk Verander je Verhaal

Mieke Liefting

Reading | Healing

www.veranderjeverhaal.nl


  

Crystal Light Movement

Dunja 

Munay-Ki inwijding | Healing |  Ascensiewerker

www.crystallightmovement.webnode.nl

 


Afbeelding invoegen
 

At Your Service

Brenda Joan Mosselman

Engelen Lichtwerker | Engelenkaarten | Engelenmeditatie

E-mail: brendajoanmosselman@gmail.com

Boodschappers van God. Soms voel ik de aanraking van een Engel. Soms, lijkt het of de Engelen een tunnel van Engelen hebben gecreëerd, dat mijlen ver strekt en waar ik doorheen loop. Ik weet, dat je soms de aanraking van een Engel kan voelen. Het voelt als een lichte huivering, of een lichte tinteling, of heel simpel een onverklaarbaar gevoel van Vreugde, dat nergens vandaan lijkt te komen. Twijfel nooit dat er Engelen bij je zijn. Warme en Liefdevolle Groet van, EngelenLiefde


Afbeelding invoegen
 

Praten met Dieren

Monique Kleijne

Dierencommunicatie | Quantum Touch 

www.dierencommunicatie.info

Telepathisch contact met dieren. Ik stem mij energetisch af op een dier zodat ik emotionele/fysieke gevoelens door krijg en antwoord krijg zowel life of via een foto om onder andere te helpen bij het oplossen van gedragsproblemen, angst/trauma, rouwverwerking en stervensbegeleiding, sneller genezen. Workshops "Praten met dieren”, Quantum Touch, (Trance) Mediumschap, In contact met je ziel en gidsen enz.


Afbeelding invoegen
 

Robert Jan de Roo

Praktijk voor spirituele diagnostiek & lichamelijk en geestelijk welzijn

Reading | Coaching | Healing | Chakra’s | Organisatie en familie opstellingen Zelfacceptatie | Emotioneel lichaamswerk | Diagnose in de oorzaak van het lijden

www.helderspiritueelinzicht.nl 

"Je voelt je niet goed, maar je hebt geen idee wat er aan de hand is?”

"Je klachten houden aan en je weet niet waardoor?”

Met mijn praktijk Helder spiritueel InZicht kan ik je helpen. Ik stel snel vast wat er aan de hand is en vind samen met jou de beste aanpak om een einde aan jouw pijn of ongemak te maken. Zodat jij weer verder kunt. "Ik heb een nuchtere kijk op het spirituele: ik heb een gave en die gebruik ik.” 

Ook voor bedrijven, specialisatie ziekteverzuim en coaching 

06-20444434 mail@robertjanderoo.nl
Het Helend Hart

Ymke Honings 

Trance-healing | Coaching | Zelfgemaakte orgonites

www.hethelendhart.nl 

Luister jij naar je hoofd of je hart? Leven vanuit je hoofd is veel doen op wilskracht, en dit kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Leven vanuit je hart is leven vanuit flow, overgave en hierdoor geniet je meer van het leven. Wat zit er bij jou in de weg om vanuit je hart te leven? Dit help ik jou graag te ontdekken!

www.hethelendhart.nl  /  www.hethelendhart.nl/webshop
 

Nathus

Natasja Gundelach

Energetische coach

www.natasjagundelach.wordpress.com

 


Afbeelding invoegen
 

Seemotion

Raymond Honings

NLP coaching en training | Spiritueel leiderschap | Organisatieopstellingen

www.seemotion.nl

Wat je hier gebracht heeft, brengt je niet naar daar. En als je daar wilt komen, is het tijd om zaken anders aan te pakken. Uit je eigen patronen stappen, weten waar je energie van krijgt. Beweging creëren vanuit de kern. Dat is waar het om draait. Soms heb je iemand anders nodig om je verder te helpen. Iemand die je helpt om over je probleem heen te springen. Ik help je jezelf te helpen. Zodat jij fluitend weer door kunt. 


Afbeelding invoegen
 
Burn out en Stress Coaching
 
Willem Vellema
 
Hypnotherapie met burn out en stress als specialisme 
 

Afbeelding invoegen
 
Access Bars voor Kids (en volwassenen) & Reading in je mail
 
Jolijn Betgen
 
Access Bars | Geschreven Readings | Healing & Reading 
 

Wanneer je je belemmert voelt in je leven en je wegen zoekt om het nog fijner te hebben in je leven en vooral met jezelf, dan kom ik graag even om de hoek kijken. Ik stem mij af op jou en geef je aandacht.
Vanuit vertrouwen komende tot de kern nodig ik je uit en geef ik je handvatten om je eigen transformaties actief in gang te zetten. Voor kinderen & volwassenen.

Jolijn schrijft Persoonlijke Readings en Kind Readings. Ze geeft Access Bars sessies waarmee ze met haar mediamieke gaven op unieke wijze de ander helpt om een (nog) fijn(er) en lichter leven te leiden. Een leven vanuit keuzevrijheid en het neerzetten van jezelf in liefde vanuit je kern! 

Afbeelding invoegen
 
 
 
 

Hartverstand

Kim Lakke 
 
Psychotherapeute | Coach | Relatietherapeute | Trainer | Spreker
 

Hartverstand is voor volwassenen die aan persoonlijke groei willen werken. Therapie en coaching geven je inzicht in eigen emoties, handelen en denken én leert hoe je dit zelf kunt beïnvloeden. Ik zet je graag in je eigen kracht, want daar vind je je eigen oplossingen. Ik ben afgestudeerd psychotherapeute, coach, relatietherapeute, trainer en spreker. 
 
Specialisaties: 
 • KOPP – Voor iedereen die opgegroeid is met een ouder met psychische problemen 
 • Ouders – Van gehandicapte kinderen 
 • Brusjes – Voor iedereen die opgegroeid is in een gezin met een ziek of gehandicapt broertje of zusje
 • Relatietherapie – Voor iedereen die wil groeien in relaties

Afbeelding invoegen
 
Jolanda Heredia, Energetisch Therapeut/Regenesis Therapeut
 
Energyfound, praktijk in energetische therapie (Regenesis)

 
Binnen 3-6 behandelingen af van chronische pijn, stress of angst. Echt, het kan!
Ik activeer bij volwassenen, kinderen, baby’s en dieren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door zachte aanrakingen op zenuwknopen, wervels, hoofd, organen of klieren wordt de bijzondere Blue Dot Energy wakker gemaakt.

We gaan op zoek naar het "probleem” achter het "probleem” om je klacht niet tijdelijk, maar blijvend aan te pakken.

De methode is bewezen en veilig. Je houdt je kleren aan, de energie gaat er gewoon doorheen.


Afbeelding invoegen
  Maori-Medium Omata Tutini
 
Medium | Numerologie | Edelstenen
 
 
Bij een consult komen er vaak overledenen door, zoals vader, moeder, opa of oma. Deze overledenen laten zich aan mij zien en vertellen over zichzelf en over jou. Meestal krijg ik namen door en gebeurtenissen die van belang zijn. Men kan mij vragen stellen over verleden, heden en toekomst en over foto’s(met toestemming van personen die nog in leven zijn). Tegelijkertijd vindt er dan een healing plaats. Het consult wordt afgesloten met een liefdevolle kaartlegging.
Mallorcastraat 8      1339 XE  ALMERE        036-8414792    omatatutini@gmail.comAfbeelding invoegen
  Kailos, voor Astrologische Consulten en Inzichten

Natasia de Ridder
 
Astrologie | Hypnotherapie | Lunares | Inzichten | Kruiden | NLP 
 

www.kailosinzichten.nl  

Met veel plezier help ik jou verder op weg met Astrologie en Hypnotherapie. Ondersteund met NLP, kruidenkennis en inzichten. Zo help ik jou, je doel te bereiken. 

Zet je Ballast overboord en reis lichter  verder. Afbeelding invoegen
  Siri Satya Yoga

Zlata Chabo
 
Yoga | Meditatie | Pilates
 
 
Yoga is de kunst van bewustwording en verbinding met de ware zelf, verbinding met je vuur, je licht, je kracht, je adem en je lichaam. Yoga een techniek die hele praktische middelen biedt voor bewustwording en zoektocht naar de waarheid over jezelf. Het neemt pas een concrete vorm aan als je het zelf kan ervaren. En de ervaring doe je op door het te beoefenen.
 
Geïnspireerd door het zoeken naar waarheid van binnen biedt Siri Satya Yoga yoga lessen en Pilates lessen: Vinyasa flow Yoga * Kundalini Yoga * Yin Yoga * Zwangerschapsyoga * Pilates 


Afbeelding invoegen
 

Astro Light Consulting

Michael De Baker

Regressietherapie | Evolutionaire astrologie en hypnotherapie

www.sthean.com  

Regressie therapie gaat terug naar onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden en biedt snel resultaat bij depressie, relatieproblemen, chronische vermoeidheid, hoofdpijnen, problemen van seksuele aard, trauma’s etc. 
 
Evolutionaire astrologie geeft inzicht in je zielereis door meerdere levens, inclusief dit leven. 
 
Hypnotherapie biedt uitkomst bij fobieën, angst voor vliegen, voor de tandarts, voor spreken in het openbaar, stoppen met roken, concentratieproblemen, boulimia, nagelbijten etc. 

Afbeelding invoegen

Touch of Moon

Monique Bokstijn
 
Healing | Reiki | Massage | Counseling | Foto reading | I Tjing consulten
 
 
Nauw verbonden met de Energie, dat is hoe ik mijn werk doe. Alles bestaat uit Energie en is Energie… Het is mijn passie om de mensen te helpen en te laten inzien hoe waardevol we allemaal zijn. Voelen en zien is mijn gave die ik inzet bij alles wat ik doe. 

Voor informatie: www.touchofmoon.nl         www.facebook.com/touchofmoon 

Telefoonnummer: 06-30550212 
Pedicure & Massagepraktijk Moksha

Diana Scheen-Bosman
 
Pedicure & Masseur | Organisator lifestyle, beauty & wellness beurzen
 
 
Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in massages en heb dan ook diverse opleidingen/cursussen gevolgd (ontspannings-, stoel-, hotstone-,  an shen-, Indiase hoofdmassage, rug-nek-schouder massage, voetreflex, chinflex, shiatsu, guasha, cupping en pedicureopleiding). Ik heb dan ook mijn eigen praktijk. Ook organiseer ik 1x per jaar een beauty & wellness beurs in Van der Valk Hotel. 


Afbeelding invoegen
  Brigitte van Nus

Paranormaal reader | Tarot | Bewustzijnscoach

Afhankelijk van jouw vraag, kan ik je een reading geven met of zonder tarotkaarten óf kan ik je door middel van hypnose, zelf laten werken aan de oplossing. Doel van mijn consulten is, jou bewustmaken wat er speelt, eventueel jouw eigen oplossingsvermogen (weer) in gang zetten en je handvatten aanreiken voor ná het consult.

Wil je een tarotreader op locatie bij jouw thuis tijdens een vriendinnenavond of (bedrijfs)feestje? Ik kom graag!

06-34867966 of via e-mail bvannus@gmail.comAfbeelding invoegen

"Het kan wel"

Ronald den Haak
 
NLP practitioner |Time line therapist | Integral eye movement therapist
 
Facebook pagina Het kan wel 
 
"Het kan wel" staat voor laagdrempelige hulp bij levensvraagstukken. 
Ik ben Ronald den Haak, Weegschaal en geboren in 1965. Ik ben van mening dat mensen met angsten, stress en verwerkingsproblemen op een andere wijze geholpen kunnen worden. Ik ben NLP practitioner, Time line therapist en Integral eye movement therapist. 
 
Waar kan ik je bij helpen? 
 • Angsten, vliegangsten of angsten door een trauma
 • Zelfrespect, gevoel van minderwaardigheid
 • Verwerkingsproblemen 
 • Stress 
 • coaching, Begeleiding en bemiddeling


  Afbeelding invoegen
    De Magie van Olie

  Menke Okhuijzen
   
  Etherische olie | Coaching | Training
   
   
  Met veel passie en succes werk ik met de etherische oliën van doTERRA. Deze worden ingezet op medisch, emotioneel en spiritueel vlak. 

  Wil jij weten hoe je dit zou kunnen toepassen in je eigen leven? Hier help ik je graag verder mee. 

  Als Mindfulness en compassiecoach help ik je graag met de rust, ontspanning en liefde voor jezelf in je lichaam te ervaren.

  Afbeelding invoegen
   
  Praktijk Miragli
   
  Theia Ruffini

  Energetische therapie (lightwork-reading-healing-mediumschap) | Hypno-psychotherapie | Coaching


  Wanneer je belemmeringen (emotioneel, fysiek, tot je omgeving) ervaart in je leven, dan onderzoeken we samen: wat kunnen we verbeteren, ofwel hoe kun je er op de beste manier mee omgaan. Hierbij kijken we ook wat er mogelijk als oorzaak en als boodschap onder je belemmering zit.
  Ik werk hierbij in een combinatie van reading, healing, coachingsgesprekken en hypnotherapie oefeningen. Contact met dieren, jonge kinderen en dierbare overledenen kan eventueel deel uitmaken van een reading/healing.   
  ReikiMar & More
   
  Mariëlle Aardoom
   
  Reiki Specialist, dé plek voor Reiki cursussen in Almere
   
   
  Sinds Reiki in mijn leven is gekomen is mijn leven positief veranderd. Ik sta weer in mijn kracht en dat gun ik jou ook. 
  Ik begeleid je met liefde en passie op je Reiki pad. Niet alleen Reiki nieuwelingen maar ook Reiki Masters zijn bij mij aan het juiste adres om in hun Reiki energie te groeien.
   
  Specialist in Usui Reiki, Karuna Reiki, Lightarian Reiki, Kundalini Reiki, Gold Reiki, Seikim Reiki en meer.


  Afbeelding invoegen
   
  Praktijk Harmonique
   
  Monique Fakkeldij-Smeink
   
  Voetreflextherapie | Guasha | Reiki | Ontspanning | Metamorfosemassage en meer…
   
   
  Sinds 2008 ben ik voetreflextherapeut en is mijn praktijk uitgegroeid met meerdere therapieën die met elkaar verbonden zijn.  Alle therapieën zijn gericht om blokkades op te heffen,  zodat het lichaam in staat is zichzelf te genezen. Hoofdpijn, Migraine, stress, rugpijn, last van gewrichten, spieren of pezen, maag of darmklachten, allemaal vervelende klachten die het plezier in uw leven beïnvloeden.Bij mijn therapieën ga ik uit van de totale mens en de samenhang tussen lichaam, geest, energie en de ziel. Met de therapie die bij u past gaan we samen op zoek naar de oorzaak. Hierbij activeer ik het zelf genezend vermogen dat iedereen in zich heeft. 
   
  Naast Almere heb ik ook praktijkruimte in Eemnes.


   
  Amarantha Kaartleggingen
   
  Angelique de Wit 
   
  Tarotkaarten | Jaarleggingen | Tarot cursussen
   
   
  Welkom bij Amarantha kaartleggingen. U kunt bij mij terecht voor tarotconsulten en jaarleggingen. Heeft u inzicht nodig ? Of loopt u vast in uw werk of relatie? Ik help u graag door middel van inzichten die ik doorgeef aan de hand van de kaarten die u trekt. Consulten zijn ook via de mail mogelijk. Ook geef ik cursussen Tarot de grote Arcana en de kleine Arcana. 
   
  Voor meer informatie kunt u mij mailen: info@amaranthakaartleggingen.nl
   

  Chakrahealing Alandra 
   
  Franny de Wit
   
  Healer
   
   
  Welkom bij Chakrahaling Alandra. Bij mij kunt u terecht voor Chakrahealing en stoel healing. Bij een chakra healing breng ik uw chakra’s weer in balans zodat u weer goed kunt functioneren. Op locatie geef ik stoel healing en in mijn praktijk staat een behandeltafel. Voelt u zich lichamelijk niet helemaal fit? Of geestelijk uit balans? Dan help ik u graag.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@chakrahealing-alandra.nl
   
   
  Praktijk Ellen Snider
   
  Ellen Snider
   
  Regressie therapie | Reïncarnatie therapie | Trauma verwerking | Healing |
   
  Reiki |  NLP | Kindertekeningen analyseren


   
  Trauma’s ontstaan door vele soorten gebeurtenissen. Je weet niet altijd wat deze ervaringen met je doet. Het kan soms jaren (of levens) duren voordat de gevolgen hiervan voelbaar worden. De lading van een (oud) trauma kan een grote belemmering vormen in je huidige bestaan. Door de traumatische gebeurtenis te (h)erkennen en te ontladen kunnen we de belemmeringen wegnemen. Het trauma wordt ontladen waardoor jij je energie op andere dingen kunt richten.    
  Rinske Yoga & Health
   
  Rinske Roem
   
  Vinyasa Yoga Teacher


  Ik heb ontdekt dat yoga mijn passie is, les geven een natuurlijk talent en dat ik echt gelukkig word van mensen blij maken. Dit alles samen heeft mij doen besluiten om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik laat mijn droom uitkomen, laat vastigheid los, maar heb vertrouwen op dat sterke gevoel in mij.

  Ik wil jou laten stralen, dát is mijn passie!   
  NL-Natural
   
  Nicoline Lenskens
   
  Aromatherapie | Consulent natuurlijke gezondheid met Essentiële oliën (DoTERRA) | Gesprekspartner 
   
   
  Na de reguliere gezondheidszorg, terug naar de basis.
  Als natuurliefhebber en overtuigd van haar kracht, heb ik mij verdiept in natuurlijke gezondheidszorg (ondersteuning&bevordering), ons zelfherstellend vermogen, natuurlijke manieren en middelen. Mijn streven is mensen helpen inzicht te krijgen in hun persoonlijke gezondheid & bewustwording van hun eigen rol daarin. 
   
  Ik geef (basis & themagericht) les over essentiële oliën + gebruik, aromatherapie, begeleiding en DIY workshops. 
   
  Hartelijke groet, Nicoline    
  Sunita Soenessardien
   
  (Kinder/Spiritueel) Coach | Seichem master
   

  www.soulbeurs.webnode.nl * www.soulworkshop.weebly.com 

  www.soulharmonie.weebly.com  

  Hoi, ik ben Sunita en heb in het leven heel wat lessen geleerd en blijf leren waardoor ik door mijn eigen ervaring te delen in combi met het intuïtieve velen kan ondersteunen in de vragen die men kan tegenkomen in processen waar men in zit. Kinderen en Jongeren en hun ouders staan de laatste jaren meer op de voorgrond maar ieder is welkom. Behandeling kan fysiek zijn zoals massage, een coachgesprek en/of energetisch. Daarnaast geef ik cursussen en workshops.
   
  Bij vragen kunt u mij bellen op 06-52207055 


   
  Dreydorea 
   
  Andy & Beata 
   
  Healer | Kundalini Yoga | Jikiden Reiki | Edelstenen | Etherische oliën | Intuïtieve massage | Workshops en cursussen
   
   
  Wij zijn Beata en Andy. Samen zijn wij Dreydorea.
  Beata geeft intuïtieve massages en heeft haar eigen Kundalini Yoga studio in Almere Muziekwijk en Andy behandelt mensen met Jikiden Reiki.
  Samen hebben wij een passie voor edelstenen en etherische oliën, waarmee wij ook workshops en behandelingen aanbieden. 
   
  Regelmatig organiseren wij ook olie classes om meer informatie over etherische oliën te geven en wij organiseren ook volle maan meditaties. 
   
  Nieuwsgierig gemaakt? Wij staan voor u klaar.
     Sangaia 
   
  Sandhya Sietaram
   
  Reiki | Healing, Intuïtieve masseuse | Art therapy | Kristallen - Edelstenen | Klank
   
   
  Ik heb de gaves om samen met de engelen mensen te helpen met hun fysieke en ook emotionele klachten. Tijdens een behandeling komen vaak de engelen of andere hogere wezens naar voren om aan te geven waar en hoe de klant te kunnen helpen. Verder maak ik ook sieraden die ik energetisch instraal afgestemd op de drager. In Art therapy maken wij contact met emoties die de cliënt vervolgens plaatst op papier. Het doel is niet om een Picasso te maken maar gevoelens op papier te plaatsen en zo te uiten.

      
  Alam Kita
   
  Margo Niestadt
   
  Facilitator | Coach | Access Consciousness® Bars
   
   
  Met Alam Kita in Indonesië wil ik bereiken dat de mensen die daar na een week vertrekken weer volledig opgeladen met hernieuwde energie het leven te woord kunnen staan. Door de reis ernaar toe en door de verdiepingsweek zijn ze weer terug bij zich zelf gekomen! 
  Behalve yogaretraites of retraites met een thema, verzorgt Alam Kita ook individuele retraites.
   
  Kijk voor het programma maar eens in de agenda.
   


   
  Vrijbuiten
   
  Annette Hoorn
   
  Holistisch kindercoach | Systeemopsteller | Orthomoleculair adviseur | Healer 
   

  Is er een kind binnen jouw gezin met wie het niet goed gaat? Dat heeft invloed op iedereen. Daarom is het belangrijk dat elk gezinslid zijn verhaal kan doen. Bij Vrijbuiten kunnen alle gezinsleden die het nodig hebben passende begeleiding krijgen. Holistische coaching kijkt naar lichaam, gedachten, emoties en spiritueel welzijn. Een totaalaanpak die verdergaat dan een tijdelijke oplossing. Het resultaat is een ontspannen gezinsleven met meer begrip voor jezelf en elkaar.        
  MyChoice Training
   
  Monique Peters 
   
  Mindfulness | Meditatie | Coaching | Training, advies en begeleiding | Persoonlijke spirituele ontwikkeling | Stress
   
  www.mychoicetraining.nl              
   
  Als mindfulness coach wil ik jou helpen op weg naar een mindful leven. Je kan bij mij terecht voor coaching, mindful-mediteren, meditaties en emotiemanagement. Mindfulness meditatie geeft meer rust, ont-strest en een betere balans tussen werk en privé. Je leert een mix van meditatie en mindfulness oefeningen die je eenvoudig in je dagelijks leven kunt integreren. Onze cursus wordt gegeven in kleine groepen van max. 5 cursisten, 1op1 is ook mogelijk. Ik nodig je uit om onze website te bekijken. 

  MyChoice Training:    Investeer in jezelf     
  Pacha mama meditatie 
   
  Petra Willemsen
   
  Meditatie | Coach | Doula | Massage | Yoga Nidra  

  www.pachamamameditatie.nl           
   
   
  Als docente, coach, Doula en masseuse, wijd ik mezelf aan jou, steun biedend aan het proces van heling en inwijding op het pad naar meer heelheid en bewustzijn.

  Namasté    

  De Elzenboom

  Elke Geertsema-Hannenberg 
   
  Mental coach | Druïde | Trainer
   
   
  Zoek je richtingaanwijzers, wil je grip op je leven of resultaten bereiken en lukt dat niet? Zit je vast en weet je niet hoe nu verder? Via Signalen van de Natuur bied ik mental coaching, inzichten en antwoorden. Daarnaast bied ik cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelf-coaching, waardoor jij grip krijgt op je leven en van Dromen naar Doelen naar Doen kan gaan.

  Ontdek wat de Natuur jou over jezelf wil vertellen en kom weer in beweging door de juiste stappen te zetten.   
  Joke de Vink Coach Counseler 
   
  Joke de Vink
   
  Spiritueel Coach | Counselor | Healer | Medium
   
   
  Hallo mooi mens!

  Ja jij! Je bent mooi, lief en goed zoals je bent! Jij bent de regisseur van je leven en toch kan het dat je niet lekker in je vel zit. Twijfel je over de volgende stap of loop je vast, dan wil ik je graag helpen met het zoeken naar mogelijke antwoorden.
  In een gesprek kunnen we kijken waar je behoefte aan hebt. Ik kan je helpen met inzicht, healing, een kaartlegging, intuïtief schilderen of boodschappen van spiritueel begeleiders.
   
  Wees lief voor jezelf want je doet je best!

      
  Gabrielle Min
   
  Astrologische Jaarprognose | Spiritueel coach/teacher

  www.gabriellemin.nl (under construction)    
   
  In onze huidige wereld is leven vanuit het hart steeds belangrijker. De huidige planeetstanden binnen jouw horoscoop helpen je bij het vormgeven van de transformerende tijd waarin we leven. Wees voorbereid en (h)erken je weg.

  In mijn praktijk dient je horoscoop als basis. Passende helingstechnieken zullen daarnaast je werkelijke talenten verdiepen en verankeren. Alleen via het innerlijk manifesteer je je grootsheid.

  Bel me voor een GRATIS intakegesprek 06 447 301 67.
   
   
  Praktijk Healingspirit 
   
  Erwin Smits
   
  Medium | Multidimensionaal healer | Spiritueel coach | Huiszuiveringen | Workshops | Akasha readingen | Light Language healer en activator | Shamballa mdh inwijdingen
   
   
  Als gediplomeerd medium en healing therapeut werk ik op een zeer bijzondere manier waarbij ik de mensen bijsta om hun eigen unieke zelf te ontdekken.
  Dit doe ik in de vorm van een mediamiek consult, een (et)healing of een combinatie van beide. Ik ben gespecialiseerd in het faciliteren van multidimensionale processen. Voor medium, healing en shamballa workshops kun je ook bij me terecht. 

  Ik organiseer ook geregeld medium, healing en ET cirkels. Neem gerust een kijkje op mijn website voor data's mbt de workshops en oefencirkels   
  De Gouden Koepel
   
  Els Selier 
   
  Reiki | Pendelen
   
   
  Mijn naam is Els Selier, al heel vroeg kwam ik in aanraking met het Spirituele. Ik  heb mij  o.a. verdiept in het fenomeen Pendelen, Edelstenentherapie en mijn Reiki Mastercertificaat mocht ik in 2012 behalen. Het Pendelen staat echter bij mij bovenaan en daar  geef ik dus ook regelmatig workshops en cursussen in.    
  De Gouden Koepel
   
  Rob Selier 
   
  Voetreflexologie
   

  Afgelopen 10 jaar diverse cursussen en workshops doorlopen over Voetreflexologie.  De laatste jaren doe ik korte massages op de Thaise methoden op spirituele beurzen.
  De Helende Pen
   
  Josephine van den Berg
   
  Intuïtief Schrijfster
   
   
  Als intuïtief schrijfster heb ik in 2018 het boek uitgebracht: Dagelijkse kost
  Een boek vol liefde, die je helpt je hart verder te openen. Ik heb er een aantal jaren over gedaan om dit te bundelen.
   
  Het zijn korte verhalen, die je steun en handvatten kunnen geven in het dagelijkse leven. Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel en bij bol.com a 13,95 euro. Je kunt het natuurlijk ook bij mij bestellen met een eventuele persoonlijke boodschap of signeren.
   


   
     Groenevoedingskracht 
   
  Florence de Valk 
   
  Orthomuleculair voedingsdeskundige | Bars Practioner
   
   
  30 jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg. Quick fix/symptoombestrijding? Ons lichaam heeft een eigen herstel vermogen. Bewustzijn is key, voeding voor lichaam en geest dé basis. Expertise: Orthomoleculaire voeding en energetische processen (AccessConsciousness®) Mijn medicijnkennis is prima vertrekpunt in het zoeken naar een natuurlijke oplossing. Opruimen van fysieke/mentale blokkades, die je weerhouden jezelf te zijn. Weer stromen, zoals leven bedoeld is! "What else is possible?”  
   
   
  Praktijk voor Aandacht en Antwoord 
   
  Laurien Putting
   
  Reader | Healer
   
   
  Een consult duurt ongeveer 1 uur. In Hilversum heb ik praktijk aan huis. In Almere geef ik consulten in de tuin van mijn tuinhuis..
  Op mijn massagetafel combineer ik healing en reading. Ik maak contact met je energie. Ik stel in stilte de vraag wat jij nodig hebt op dit moment. Ik leg mijn handen op je hoofd en op je lichaam. Ik zie en voel alleen wat jij mij wilt laten zien. Als er behoefte aan is, pak ik na afloop mijn tarotkaarten erbij voor een verduidelijking.
      
  Praktijk Agnes Hoogendoorn
   
  Agnes Hoogendoorn 
   
  Sensitieve rustgever | Stressreleaser | Rebalancer | Healer | Energie werker | Burn-out ervaringsdeskundige 
   
   
  Minder stress en meer rust en harmonie in je hoofd, lijf en leven

  Ik help mensen naar meer rust en harmonie in hoofd, lijf en leven. Naar meer energie en een leven wat beter past.
  Combinatie van massagetechnieken, energie werk en counseling om te ontdekken waar spanning, verkramping en/of emoties zich in je lichaam hebben vastgezet. 
  Een innerlijke ontdekkingsreis naar jezelf, iedere keer een laagje dieper. Naar meer ontspanning.

  Individuele sessies en workshops.
   
  Biodanza met Marlie en liefdescoaching
   
  Marlie Wetemans
   
  Dans | Liefde | Coaching  
   
   
  Biodanza is een combinatie van muziek, dans en contact. Marlie geeft wekelijks biodanza in Almere, Weesp, Naarden en organiseert dansdagen en workshops. Informatie over haar lessen vind je op haar website. Biodanza – beweegt je!
   
   
  Heart-to-Heal 
   
  Kim van Lier  
   
  Energetisch | Intuïtief | Reiki 
   
   
  Mag ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Kim van Lier en sinds kort de trotste eigenaar van Heart-to-Heal. Als zijnsgericht energetisch therapeut is het mijn doel je door middel van Reiki, Soul Body Fusion tm, Acces Bars tm en coaching jou te ondersteunen daar waar jij behoefte aan hebt. Ik werk intuitief en vanuit mijn hart.
  Op mijn website; www.heart-to-heal.nl staan alle diensten aangeboden. 

  Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten!
   


   
   
   
   
   

  Somindsobody

  Sylvia Bolkenstijn

  Healer | Coaching | Ademwerk | Sjamanistisch Practitioner | Reikimaster

  www.somindsobody.nl  

  In mijn coaching en healingpraktijk help ik mensen met emotionele/mentale en lichamelijke klachten, door op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak. Wil jij weer lekker in je vel zitten en de balans terugvinden in je lijf en leven? En weten wat jou beperkt om vanuit je hart te gaan leven, of waarom jouw lichamelijke klachten niet overgaan, of waarom je een bepaalde stap niet zet? 

  De eerste stap naar verandering is bewustwording en misschien kan ik jou daarmee helpen.
   
   
   
   
   

  Soul Ange

  Angelika Krijgsman

  Healer | Reiki | Massage 

  www.soulange.nl

  Hoi, ik ben Angelika en ik heb mijn praktijkruimte in Almere.  

  Ben je op zoek naar rust in je hoofd of gewoon op zoek naar een ontspannen moment voor jezelf? Ik geef behandelingen in reiki, handtouchmassage, access bars, soul body fusion en magneetmassage. Ik geloof heel erg in het zelfgenezend vermogen van je eigen lichaam. Neem contact op of maak een afspraak via de website of stuur een appberichtje naar 06-23514402. Je bent van harte welkom. 

  Liefs Angelika   

  Top2toe4you

  Bonny Carton

  Natuurgeneeskundig therapeut | Voetreflex | Detox | Metamorfosemassage

   www.top2toe4you.com  

  Graag ondersteun ik jou het lichaam en geest weer in balans te brengen. 

  Dit door o.a. opnieuw verbinding met jezelf en de natuur te maken en door verschillende technieken in te zetten om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te sporen.

  Als natuurgeneeskundig therapeut houd ik mij bezig met alles rondom gezondheid en (h)eerlijk eten. Door mijn jarenlange ervaring heb ik mij gespecialiseerd in het genezende vermogen van voeding en hoe dit in te zetten bij verschillende klachten