Spiritueel Werkers in Haarlem


Afbeelding invoegen
 

Spirituele Praktijk Miraja

Felice de Baare

Healing | Reiki | Mediumschap | Tarot

www.miraja.nl

Mijn naam is Felice en ik ben nu 12 jaar bezig met spiritualiteit en de verschillende manieren om jezelf te ontwikkelen op dit gebied. Bij al mijn activiteiten streef ik ernaar om de spirituele wereld op een nuchtere manier te benaderen en bespreken. Ik geef de volgende consulten en cursussen:

Tarot, Fotoreadings, Dierencommunicatie, Contact met je Spirituele Gids, Werken met Kristallen Schedels, Volle Maanvieringen, Intuïtieve Ontwikkeling, Energetische Huiszuiveringen. Warme groet, Felice  

Nicky's Place

Nicole van Olderen

Medium | Spiritueel café en ontmoetingscentrum

www.nickysplace.nl

Nicole van Olderen is de drijvende kracht achter Nicky’s Place, geboren met de gave van haar grootmoeder, heeft Nicole het mediumschap in haar leven een goede plek kunnen geven. Nicole is getraind op het beroemde Arthur Findlay College in Stansted – Engeland

In haar privé praktijk centrum Haarlem staat de deur open voor een consult met de andere wereld, daarnaast werkt Nicole ook als masseur waarbij zij via de vertaling van jouw lichaam, de knopen en de spanningen aan je kan uitleggen.


Afbeelding invoegen
 

Praktijk Jaro

Yvette de Koster

Praktijk voor coaching en spiritueeltherapie

www.praktijkjaro.nl

Yvette begeleidt je in je levensproces d.m.v. coaching of spiritueeltherapie. Persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de levenskwaliteit staan centraal. Yvette beheerst meerdere methodieken.Verder is zij gewichtsconsulent en biedt ze een spiritueel coachtraject aan, waardoor het je beter zal lukken je gewicht te beheersen en je weer lekker in je vel zit. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de informatieve site van Praktijk Jaro en ontdek alle mogelijkheden die Yvette je kan bieden.  
Innerbeing: centrum voor welzijn en spiritualiteit
 
Patricia Jansen
 
Medium | Healer | Coach | Masseur
 
 
Ik ben Patricia Jansen en in mijn praktijk vind ik het leuk om verschillende interesses te 
combineren. U kunt bij mij terecht voor massages, maar ook voor een healing of een mediumschaps- of coaching consult. Verder heb ik in mijn praktijk verschillende oefenmomenten voor mediumschap en meditatie en geef ik workshops op het gebied van mediumschap, healing en massage. Daarnaast komen er ook regelmatig gasttrainers voor een workshop, een cursus of een lezing.

Afbeelding invoegen
 
Thera’s praktijk
 
Thera van den Berg
 
Medium voor levensvragen | Rreadings | Healings
 
 
Thera’s praktijk is een praktijk voor levensvragen, readings en healings. Ik ben Thera en heb meer dan 25 jaar in de zorg gewerkt. Ik kan contact maken met de spirituele wereld, uw energie lezen en zo kunnen boodschappen doorkomen met persoonlijke informatie voor u, waardoor u meer inzicht en duidelijkheid krijgt in uw leven. Maak een afspraak voor een gesprek, waarbij u alles kunt bespreken. Ik begeleid u bij uw levensvragen, als u vastloopt in het leven, in relaties, met uzelf of uw werk. 
 


 
Ineke Handgraaf-van Eersel
 
SoulKey Therapy®  
 
 
Een mens heeft vele vragen maar op zielenniveau weet je zelf het antwoord. Met een Soulkeysessie begeleid ik de cliënt naar de plek waar de antwoorden liggen. Er is niets zweverigs aan. Denk hierbij aan jouw enthousiasme als je een vriend vertelt over een plaats waar je geweest bent. Op het moment van vertellen "ben” je daar opnieuw en weet je weer hoe het was. Het is mijn taak om als een soort reisleider de symbolen te herkennen en met jou de betekenis of de boodschap hiervan te achterhalen. 
Praktijk voor Communicatie & Centrum voor Innerlijke Vrede
 
Carmen de Haan
 
Coach | N.L.P. | R.E.T. | Hypnotherapeut | Reiki
 
www.carmendehaan.nl  
 
Al ruim 30 jaar geef ik workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding aan mensen die op zoek naar meer zingeving. Ze ontdekken snel hoe fijn het is om hun gedachtekracht op een heldere en vernieuwende manier te gebruiken! 
 
Nieuwsgierig? Klik hier om naar de website en agenda te gaan!