Onze Missie

Spiritueel Werkers Nederland is een platform als het gaat om ONLINE naamsbekendheid en ONLINE zichtbaarheid van Spiritueel Werkers. Het is de ideale gelegenheid om in contact te komen met nieuwe klanten en te bouwen aan je ONLINE netwerk.  
 
                        Afbeelding invoegen
 
Monique Vork | Medium | Spiritueel coach | Healer
             
 

Monique Vork, initiatiefneemster van deze website:
"In 2009 ben ik met mijn medium praktijk begonnen in Almere. Met mijn ondernemers achtergrond in verschillende branches, bleek al snel dat in "spiritueel-land” het niet als vanzelfsprekend was om jezelf te promoten. Bang om te commercieel over te komen omdat spiritualiteit een gevoelig onderwerp is. Als ik dan op Google ging zoeken naar spiritueel werkers in Almere of Flevoland dan kon ik ze niet vinden. Eigenlijk wel gek want we willen juist zo graag ons werk doen en geld verdienen.”

En zo ontstond deze website, met een duidelijke voorkeur van Monique om het visueel te houden. Dus de kaart van Nederland mat daarachter de kaart van een Provincie waar je in een oogopslag kunt zien in welke plaatsten spiritueel werkers actief zijn. 
Inmiddels is de website uitgegroeid met activiteiten op Facebook en zijn vele spiritueel werkers aangesloten. En wekelijks komen er nieuwe aanmeldingen bij.


Samenwerken:
Ook al heeft een ieder een eigen praktijk en een eigen uitstraling, Monique gelooft erin dat we samen veel mensen kunnen helpen en in harmonie kunnen samenwerken. 
De mensen die bij jouw praktijk passen komen op jouw pad. Zo wordt alles keurig verdeeld. Samen onder-één-paraplu, met behoudt van je eigen uitstraling en werkwijze, maar wel samen sterk.